The Arbitrarily Sweating Self-Will - Love Plus One

Hemstäd i Göteborg

Ja det är ju underbart när det är nystädat och man känner att det verkligen är rent överallt hemma, tyvärr så är det inte jätte ofta som jag känner det så att jag vet att precis allt är super rent. Men när man väl tar sig tid att göra rent allt och alla lister och luckor och små vrån och så så känns det ju väldigt skönt. Sen så kan det vara så att det inte är ska att man kan klara av att göra det själv eller att man helt enkelt inte hinner med det. Då kan man ju ta lite extra hjälp och kolla med Landala Städservice som kan hjälpa en med det som man själv inte orkar med.

Bra att det finns hjälp att få

Ja det är så bra att det finns bra hjälp som man kan få och som gör att det blir så mycket lättare i vardagen och det är ju så som man vill ha det och det är något som verkligen underlättar en hel del. Ja man kan göra så mycket som man kan så kan man ta hjälp av andra med det som man behöver ha hjälp med.
Ja det kan vara en bra present att ge till någon som man vet har lite svårt att hinna med eller som man vet inte har möjlighet att göra det själv. Ja då är det toppen att man kan ge bort det i present till någon så att man kan göra någon glad. Och det är ju alltid kul att kunna göra någon lite extra glad så som man vill att folka ska bli. Ja det är så bra att man kan hjälpas åt på det sättet. För man vet ju hur underbart det är att få ha det rent och snyggt hemma precis så som man vill.